Konepajateollisuuden alihankintaosaamista

Järvensivun Konepaja Oy on koneistusalihankinnan ammattilainen joka valmistaa muun muassa paperikoneen osia sekä erilaisia puunjalostusteollisuudessa ja metallinkäsittelyssä tarvittavia voimansiirron ketju- ja hammaspyöriä. Jatkuvassa tuotannossa on myös erilaisia nosturien ja vesiturbiinien osia sekä voimansiirron komponentteja. Lähtökohta on polttoleikkaus, sahaus tai asiakkaan toimittama komponentti. Tärkeä osaamisalue on tehokas jauhekaarihitsaus. Konekanta käsittää kymmeniä työstökoneita.

Koneistusalihankintatyöt

Suoritamme monipuoliset koneistusalihankityöt vuosikymmenien kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla. Meiltä saat muun muassa seuraavat palvelut:

  • Karusellisorvaus
  • Jyrsinnät ja poraukset
  • Kiilaurat reikään ym. uritukset
  • Hammastukset
  • Hitsaus ja teräsrakenteet
  • CNC ja manuaali koneistukset

Polttoleikkaus. UUTTA!

Olemme hankkineet monipuolisen CNC-polttoleikkauskoneen, joka on tarkoitettu täysin automatisoituun poltto- tai plasmaleikkaamiseen.

Uuden polttoleikkauskoneen tarkkuuden ansiosta tiukimmatkin vaatimukset täyttyvät ja samalla materiaalihukka sekä jätemäärä pienenevät. Lisäksi uuden koneen myötä polttokaasujen käyttö vähenee eli päästöt vähenevät myös tarvittavien kuljetusten osalta. Uusi polttoleikkauskone on investointi tehokkaampaan ja vihreämpään tulevaisuuteen.

  Polttoleikkauskone  

Euroopan unioni

Konsultointi

Autamme asiakkaita erilaisten suunnittelu- ja tuotanto-ongelmien ratkaisussa.

Kokoonpano

Suoritamme pienimuotoista kokoonpanotyötä, jolla tehostamme palveluprosessia ja tarjoamme lisäarvoa asiakkaille.

Web-design: TMP Advertising Oy